Občas nás přepadne tvořivá, a to pak vznikají speciální limitované edice. Takové hraní si s chutěmi Tátu obzvlášť baví.
Tátův cider Bez skoro bez (0,75l). Jednoho červnového dne jsme se vydali sbírat květ bezu, abychom ho zkusili louhovat v našem cideru. Tak krásně to vonělo! Pro svěží chuť jsme přidali ještě pár kapek citronové šťávy a špetku třtinového cukru. A abychom si tenhle skvělý bezinkový cider mohli dopřát i k odpolední siestě, snížili jsme obsah alkoholu jen na 3,3%.
Tátův cider zimní (0,75l). Když jablečný mošt vykvasí spolu s čerstvým zázvorovým kořenem. Po dvouletém zrání jsme před lahvováním přidali bio pomerančovou kůru, skořici, hřebíček, badyán a špetku třtinového cukru.
Tátův cider bourbon (0,75l). Tenhle cider zrál 8 měsíců v sudech po americkém bourbonu. V každé láhvi se snoubí nezaměnitelné kouřové aroma, chuť vanilky a karamelu s vyváženým suchým jablečným ciderem.